Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune că, până vineri după-amiază, convorbirile purtate de Jandarmeria Bucureşti în 10 august 2018, când a avut loc protestul care s-a soldat cu violenţe, nu au fost desecretizate, ministrul precizând că în funcţie de motivele întârzierii sau amânării se vor lua decizii "în consecinţă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Până în această seară (vineri - n.r.) aştept o soluţie finală şi anunţul că s-a desecretizat tot. Dacă nu, consecinţele vor fi pe măsură", a afirmat Marcel Vela, la Digi 24.
 
Ministrul Afacerilor Interne a precizat că în funcţie de motivele întârzierii sau amânării se vor lua deciziile "în consecinţă”. 
 
Marcel Vela a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că trei unităţi de jandarmi din teritoriu -  Craiova, Ploieşti şi Constanţa -  au desecretizat aproximativ 300 de ore de convorbiri purtate prin staţii în ziua de 10 august, Jandarmeria Bucureşti fiind cea care nu a pus la dispoziţia procurorilor convorbirile purtate în acea zi. Vela a menţionat că a dat termen până vineri şefilor Jandarmeriei Bucureşti să desecretizeze aceste convorbiri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.