Ministerul Sănătăţii anunţă marţi că doar trei victime ale accidentului care a avut loc vineri la intrarea în Pasajul Unirii mai sunt internate în spitalele din Capitală, iar pacienta de la ATI a fost mutată în secţia de chirurgie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În spitalele din Bucureşti mai sunt internate 3 victime ale accidentului care a avut loc vineri la intrarea în Pasajul Unirii. Toţi pacienţii sunt stabili”, precizează ministerul Sănătăţii.

De asemenea, pacienta internată în secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Floreasca are o evoluţie favorabilă şi va fi mutată astăzi în secţia de chirurgie.

Accidentul a avut loc vineri, în Pasajul Unirii din Capitală, fiind implicat un autocar care transporta cetăţeni greci. În urma accidentului, o persoană a decedat.

Patru din cele 13 persoane internate în spital au fost externate duminică.

Potrivit Brigăzii Rutiere, s-a deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Brigăzii Rutiere sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Un videoclip realizat dintr-un vehicul aflat în spatele autocarului plin cu cetăţeni greci arată că vehiculul schimbă banda cu câteva secunde înainte de accident, intrând într-o porţiune de drum în care vehiculele peste o anumită înălţime erau interzise, a relatat presa elenă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.