Ministerul de Interne publică, luni, imagini devenite virale pe reţelele de socilizare cu un tânăr urcat pe portbagajul unei maşini care derapează pe zăpadă. ”Apreciem întotdeauna inventivitatea, dar aşa ceva niciodată”, au transmis oficialii instituţiei, precizând că şoferul va fi amendat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Apreciem întotdeauna inventivitatea, dar aşa ceva niciodată! Referitor la acest video care circulă în spaţiul online, vă spunem clar: Nu acestea sunt anvelopele M+S! Nu ştim care dintre cei doi a fost mai inconştient, conducătorul autoturismului sau pasagerul…Şi aici, termenul de pasager este discutabil”, au transmis, luni, oficialii Ministerului de Interne, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Aceştia au precizat că cel de la volan a fost invitat să descrie cu lux de amănunte secvenţa video, urmând să fie amendat pentru transportul necorespunzător al amicului de pe portbagaj.

Potrivit www.vasluianul.ro, cel mai probabil, filmarea este făcută pe dealul Dobrinei, sâmbătă, atunci când se înregistrau căderi substanţiale de zăpadă

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.