Aproximativ 4000 de gospodării din judeţul Vrancea au rămas fără energie electrica miercuri nopatea, din cauza ploii şi a vijeliilor înregistrate în ultimele ore. În judeţul Dâmboviţa, numărul abonaţilor rămaşi fără curent electric din cauza furtunii este 1816.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit purtătorului de cuvant al ISU Vrancea, Cristina Duţă, în şase localităţi au fost semnalate avarii la reţeaua de curent electric.
 
"Conform unei informări primite de la societatea care asigură furnizarea energiei electrice, la ora 22.40 în 6 localităţi se înregistrează defecţiuni care au condus la nealimentarea cu energie electrica: Adjudul Vechi, Homocea, Ploscuţeni, Lespezi, Siscani, Argea", a informat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, căpitan Cristina Duţă.
 
În Dâmboviţa, la ora 22.30 patru localităţi erau parţial nealimentate cu energie electrică -  Runcu - 1224 abonaţi,  Ludeşti (parţial V.Caselor) - 256 abonaţi, Sălcuţa - 267 abonaţi, Colibaşi (Maluri) - 69 abonaţi.
 
Numărul total al abonaţilor afectaţi este 1816.
 
La această oră în Dâmboviţa acţionează  pentru remedierea defecţiunilor produse de furtună la reţeaua electrică 32 de electricieni şi 16 maşini de intervenţie.
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.