Poliţiştii de frontieră de la I.T.P.F. Timişoara, au depistat şapte cetăţeni turcI care au încercat să intre ilegal în România din Serbia şi patru ceţăţeni indieni, posesori ai unor permise de şedere temporară în România, care încercau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Poliţiei de Frontieră, în data de 21 august, acţionând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timişoara au oprit pe DN6, între localităţile Biled şi Becicherecu Mic, două autoturisme care circulau în regim de taxi, conduse de doi cetăţeni români. În urma controlării vehiculelor, au fost depistaţi şapte cetăţeni străini, fără documente de identitate asupra lor.  

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul instituţiei, pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit  că pasagerii sunt cetăţeni turci, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani şi au încercat să intre ilegal din Serbia.

În acest caz, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cei şapte cetăţeni străini, iar cei doi cetăţeni români sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi.

Şi poliţiştii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat, în dimineaţa zilei de sâmbătă, în jurul orei 05.00, la aproximativ 300 m de frontiera cu Ungaria, patru cetăţeni indieni, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 41 de ani.

 În urma verificărilor, s-a constatat faptul că sunt posesorii unor permise de şedere temporară pe teritoriul României şi au declarat că intenţionau să treacă ilegal frontiera pe jos, în Ungaria, pentru a ajunge în ţări din Vestul Europei.

 În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.