Poliţiştii rutieri au oprit în trafic, marţi, pe Autostrada A1, un microbuz în care se aflau 36 de călători, cu 17 în plus faţă de numărul permis. Şoferul microbuzului a fost amendat cu 9.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi - Biroul de Poliţie Autostrada A1 Bucureşti-Râmnicu Vâlcea au oprit, marţi, un bărbat, în vârsta de 42 de ani, care conducea un microbuz.
 
Potrivit Poliţiei Române, autovehiculul, de 19+1 locuri, a fost oprit pe autostrada A1, la km 30 şi efectua transport de călători, având 36 de călători (17 călători în plus). Ca urmare, şoferul a fost sancţionat conform H.G. nr. 69/2012 cu amenda, în valoare de 9.000 de lei.
 
Reprezentanţii Poliţiei au publicat şi o imagine cu microbuzul, pe pagina de Facebook a instituţiei.

”Vă spunem noi, microbuzul din imagine nu pare plin, ci este plin…peste limită. Care este limita? - poate vă întrebaţi. Pai dacă doriţi să urcaţi într-un microbuz, în care nici măcar aerul nu are loc să circule…continuaţi urcarea? Limita era de 19 călători, iar în interior erau aşezaţi (impropriu spus aşezaţi) 36 de călători. Conducătorul, inconştient de altfel, a vrut să facă mai mulţi bani pe o cursă şi a fost sancţionat! Tu, drag călător, te-ai gândit la ce risc te expui?”, au scris aceştia.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.