Poliţiştii din judeţul Mehedinţi au depistat un bărbat de 50 de ani din oraşul Baia de Aramă care a furat din seiful unei case de pariuri suma de 21.425 de lei. Acesta a fost reţinut 24 de ore şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 11 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Baia de Aramă au fost sesizaţi de o femeie de 28 de ani, din comuna Ponoarele cu privire la faptul că în noaptea de 10/11 iunie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul unui punct de lucru din oraşul Baia de Aramă şi ar fi sustras din seiful unităţii suma de 21.425 de lei. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Poliţiei oraş Baia de Aramă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă a fost identificată persoana bănuită de săvârşirea furtului, un bărbat de 50 de ani, din oraşul Baia de Aramă”, a transmis IPJ Mehedinţi.
 
În cursul zilei de marţi, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.