Poliţiştii din judeţele Mehedinţi şi Constanţa fac, joi dimineaţă, şapte percheziţii la persoane suspectate că au înşelat mai multe persoane prin metoda ”Accidentul”, provocând un prejudiciu total de peste 160.000 de lei. Trei persoane urmează să fie audiate de către anchetatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti de la Inspectoratele de Poliţie Judeţene Mehedinţi şi Constanţa, sub supravegherea procurorului Parchetulului de pe lângă Judecătoria Orşova, efectuează, joi dimineaţă, şapte percheziţii la patru persoane suspectate de înşelăciune prin metoda ”Accidentul”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Astfel, din cercetări rezultă că, în perioada 23 - 28 august 2016,  suspecţii ar fi înşelat cinci persoane din Drobeta-Turnu Severin şi Orşova, potrivit poliţiştilor.

”Cei în cauză ar fi indus în eroare victimele, anunţându-le de presupuse accidente de circulaţie, în care ar fi fost implicaţi membrii ai familiilor, cerând în schimb sume de bani pentru a nu fi întocmite dosare penale”, conform comunicatului.

Prejudiciul total cauzat de suspecţi este de aproximativ 164.000 de lei.

Trei persoane urmează să fie duse la audieri, pentru dispunerea măsurilor legale, se mai arată în comunicatul Poliţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.