Un profesor de sport de la Liceul Pedagogic din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, a fost găsit spânzurat de soţia sa chiar în sala de sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, femeia a încercat să-şi sune soţul, însă acesta nu a răspuns la telefon şi părea că este de negăsit.

Femeia s-a deplasat la locul de muncă al bărbatului, respectiv la sala de sport a Liceului Pedagogic din Drobeta Turnu Severin unde lucra ca şi profesor de sport şi l-a găsit spânzurat.

La locul incidentului a fost chemat un echipaj medical, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru profesor, acesta fiind declarat decedat.

Colegii profesorului de 50 de ani au declarat că acesta era mai retras şi că în trecut a mai încercat să îşi ia viaţa, însă de fiecare dată a fost oprit.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.