O tânără a murit, duminică dimineaţă, şi un bărbat a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat. Poliţiştii au stabilit că autoturismul în care se aflau victimele circula cu viteză foarte mare, şoferul pierzând controlul asupra volanului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi au fost solicitate, duminică dimineaţă, la ora 4.09, pe DN 56A, în localitatea Cuşmir, să intervină cu un echipaj pentru a scoate dintr-un autovehicul răsturnat o victimă.

“La faţa locului a fost trimis un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi modul de descarcerare pentru a scoate dintr-un autoturism răsturnat o victimă. După ce s-a reuşit intervenţia, victima a fost declarată decedată de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Mehedinţi. La faţa locului, a fost găsită o altă victimă, un bărbat, care a fost transportat la spital”, a declarat plt. Raluca Tîrcă, purtător de cuvânt al ISU Mehedinţi.

La faţa locului, au ajuns şi mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere, care au făcut cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.
 
“Din primele verificări, accidentul s-a produs ca urmare a vitezei excesive. Conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, a intrat într-un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat. În urma impactului, a decedat pasagera de pe scaunul din dreapta, iar conducătorul auto a fost dus la spital în stare gravă”, a declarat agent de poliţie Mădălina Viziru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi.
 
Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele conducătorului pentru ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.