O familie din comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi, a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a cere ajutorul, după ce a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, care au eliberat reptila în natură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În sezonul cald prezenţa şerpilor se înmulţeşte, iar probabilitatea de a-i întâlni apare în cele mai nebănuite locuri. De o situaţie neplăcută a avut parte seara trecută o familie din comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi care s-a trezit cu un şarpe în dormitor. Panicaţi, oamenii au sunat la 112, cerând ajutor”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Mehedinţi.
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
La faţa locului a intervenit un echipaj de jandarmi care au găsit reptila sub un dulap unde îşi făcuse culcuş. 
 
”Ajunşi la adresa indicată, jandarmii au constatat cǎ reptila îşi făcuse culcuş, sub dulapul   din dormitor. Aceasta a fost extrasă cu ajutorul dispozitivelor din dotare şi eliberată în scurt timp în natură. 
Cetăţenilor  care aleg să petreacă în aer liber ziua de 1 Mai, sau în drumeţii cu familia, le recomandăm să fie vigilenţi în această perioadă pentru a evita orice neplăcere”, au mai precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Mehedinţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.