Un şarpe de aproximativ doi metri lungime a fost scos, joi, de jandarmi, dintr-un bazin al unei staţii de pompare care alimentează cu apă un imobil din comuna Burila Mare, judeţul Mehedinţi. Reptila a fost observată de muncitori care făceau unele lucrări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”De o surpriză neplăcută au avut parte astăzi (joi - n.r.) angajaţii unei firme specializate, în timp ce încercau să înlocuiască ţevile unei staţii de pompare a apei ce alimenteazǎ un spaţiu locativ din comuna Burila Mare, judeţul Mehedinţi. Un şarpe de mari dimensiuni aflat în camera instalaţiei de alimentare i-a speriat pe oameni, care au solicitat sprijinul jandarmilor, apelând numărul de urgenţă 112”, a arătat Jandarmeria Română.
 
Potrivit sursei citate, intervenţia s-a dovedit dificilǎ, ţinând cont că şarpele, în lungime de aproximativ doi metri, a fost scos din bazinul adânc de peste un metru şi jumătate. Ulterior, reptila a fost eliberată în mediul său natural.
 
În ultima perioadă, jandarmii au intervenit în şase situaţii pentru îndepărtarea şerpilor, ca urmare a sesizărilor primite din partea cetăţenilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.