Un bărbat de 29 de ani a murit, iar un tânăr de 20 de ani a fost rănit, într-un accident rutier produs în judeţul Mehedinţi. Maşina în care se aflau cei doi s-a răsturnat, iar poliţiştii au stabilit că şoferul – bărbatul care a murit – avea dreptul de a conduce suspendat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Mehedinţi anunţă, luni, că pe DJ 671 E, localitatea Ilovăţ, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 29 de ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 E, în localitatea Ilovăţ, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală a unui tânăr de 20 de ani, din Drobeta-Turnu Severin care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Sursa citată a precizat că, în urma controlului efectuat de poliţişti asupra autoturismului, în acesta a fost identificată o dovadă fără drept de circulaţie emisă pe numele conducătorului auto de 29 de ani.

”În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.