O maşină a fost distrusă, miercuri, într-un incendiu care a izbucnit în curtea unei societăţi comerciale din Arad. Focul a pornit de la scântei provenite de la un utilaj din apropiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Incendiul izbucnit la un autoturism, în municipiul Arad, Calea Aurel Vlaicu. Intervin pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu o autospecială de stingere.

Incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregului autoturism, fără pericol de propagare”, au transmis, miercuri, reprezentanţii ISU Arad.

Potrivit acestora, incendiul a fost lichidat repede, dar autoturismul parcat în curtea unei societăţi comerciale a fost afectat în totalitate.

”Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind: scântei provenite de la un utilaj aflat în apropierea autoturismul”, a mai transmis sursa citată.

În urma incidentului nu s-au înregistrat victime.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.