O maşină de Poliţie care făcea parte din coloana oficială a unui diplomat străin a fost implicată într-un accident rutier pe Şoseaua Kiseleff, o persoană fiind rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În jurul orei 19.20, prin apel 112 Brigada Rutiera a fost sesizată cu privire la producerea unui accident care a avut loc pe sos Kiseleff, segmentul cuprins între Piata Presei şi str. Primo Nebiolo. Din accidentul rutier a rezultat rănirea unei persoane care a fost transportata la spital in vederea acordării de îngrijiri medicale. Din primele date s-a stabilit ca persoana este rănită uşor”, a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că autoturismului aparţine Poliţiei Române şi se afla în misiune însoţind o coloana oficială străină, aflată în Bucureşti cu prilejul unor lucrări sub egida Presedinţiei. 

Surse oficiale au precizat pentru News.ro că maşina de poliţie făcea parte din coloana oficială a ambasadorului Marii Britanii la Bucureşti. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

”Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Traficul rutier a fost restricţionat în zona producerii accidentului, dinspre Piaţa Presei către Arcul de Triumf, ambele sensuri de circulaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.