Un ucrainean de 32 de ani a fost recuperat duminică dimineaţă de salvamontişti din Maramureş după ce a mers 40 de kilometri şi s-a rătăcit pe munte. Bărbatul a fost preluat de autorităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Actiune in derulare a SPJ Salvamont Maramures in zona Vf Polonica , Jud Maramures pentru recuperarea si evacuarea unui cetatean ucrainean in varsta de 32 ani care a sunat la 112 anuntand ca este pe munte ratacit si are nevoie de ajutor. Alarma a venit azi dimineata in jurul orei 03.53. S-a reusit, intr-un timp scurt, localizarea pozitiei tanarului de catre colegii de la STS si o echipa de salvatori montani impreuna cu o echipa a Politiei de Frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei - Valea Viseului s-au deplasat in zona mentionata pentru a-l recupera pe cetateanul ucrainean”, a anunţat duminică dimineaţă Salvamont Maramureş.
Tanărul ucrainean a fost găsit.
”Este în viaţă, uşor hipotermic şi a menţionat că a făcut în ultimele 3 zile peste 40 km”, au precizat salvamontiştii.
Bărbatul a fost preluat de autorităţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.