Trei femei şi un bîrbat au fost răniţi, duminiă, într-un scandal produs într-o localitate din judeţul Maramureş, unde mai multe persoane s-au bătut. Poliţiştii au aplanat conflictul şi au deschis un dosar penal, urmând a stabili ce s-a întâmplat şi cine a fost implicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 3 martie a.c., în jurul orei 14.00, poliţiştii din Ulmeni au fost sesizaţi prin apel 112 să se deplaseze în localitatea Chelinţa, unde are loc un scandal. În urma deplasării la faţa locului a echipajelor de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Ulmeni şi ai Secţiei 3 Fărcaşa, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş,  a fost aplanat conflictul produs pe fondul unor neînţelegeri între mai multe persoane, care s-au agresat reciproc”, a transmis, duminică seară, IPJ maramureş.

Sursa citată a precizat că, în urma încăierării, trei femei cu vârste de 23, 45 şi 50 de ani şi un tânăr în vârstă de 24 de ani, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

”Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea  circumstanţelor producerii evenimentului şi a tuturor persoanelor implicate, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi lovire sau alte violenţe”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.