Un tânăr de 21 de ani din judeţul Maramureş este cercetat pentru pentru abuz de încredere, după ce ar fi colectat peste 150.000 de lei de la colaboratorii unei firme, dar nu a predat banii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri, 20 noiembrie, la sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare s-a prezentat un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiu, administrator al unei societăţi comerciale, pentru a sesiza faptul că un tânăr în vârstă de 21 de ani din Viile Apei, ar fi colectat de la mai mulţi colaboratori ai firmei, care desfăşoară activităţi de curierat, sumele încasate de aceştia, de aproximativ 150.000 de lei, şi nu a predat suma respectivă conform înţelegerii verbale existente între acesta şi reclamant”, a transmis, marţi, IPJ Maramureş.

Sursa citatăm a precizat că poliţiştii fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz de încredere, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului şi pentru recuperarea prejudiciului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.