Opt percheziţii au loc miercuri în judeţul Maramureş într-un dosar de contrabandă, trei persoane urmând să fie duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Maramureş efectuează 8 percheziţii domiciliare, pentru documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de contrabandă. 3 mandate de aducere vor fi puse în aplicare”, anunţă Poliţia.
 
Percheziţiile se desfăşoară în 4 localităţi, din judeţul Maramureş, la locuinţele a 6 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani.
 
Acestea sunt bănuite de comiterea infracţiunii de ”transport, depozitare şi comercializarea bunurilor (introduse ilegal în România din Ucraina) care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, precizează poliţiştii.. 
 
La activităţi participă luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş şi poliţişti din cadrul Grupei Canine - Serviciul de Ordine Publică Maramureş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.