O femeie a murit şi alte patru persoane, printre care şi trei copii, au fost rănite, marţi după-amiază, după ce remorca tractorului în care se aflau s-a răsturnat. Conducătorul tractorului nu consumase băuturi alcoolice, el fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, un bărbat în vârstă de 36 de ani conducea, marţi după-amiază, un tractor cu remorcă pe raza comunei Sarasău.

La un moment dat, a pierdut controlul volanului, iar remorca s-a răsturnat, în aceasta aflându-se cinci persoane. O femeie a fost prinsă sub remorcă, iar echipele de intervenţie au scos-o, însă medicii n-au putut să o salveze. 

Femeia de 51 ed ani a decedat, iar alte patru persoane, printre care o fetiţă de 5 ani, una de 13 ani şi un băiat de 12 ani, au fost rănite, fiind transportate la spital cu diverse leziuni.

Poliţiştii au stabilit că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.