Un adolescent de 15 ani care a căzut cu bicicleta, duminică, în timpul unei drumeţii în zona Vârfului Igniş din judeţul Maramureş, a fost recuperat de salvamontişti. El a suferit un traumatism la un picior, urmând să fie preluat de părinţi de la Baza Salvamont Izvoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Salvamont Maramureş, salvatorii montani au intervenit în zona Vârfului Igniş, după ce un băiat de 15 ani, care se afla într-o drumeţie cu bicicleta, a căzut şi a suferit un traumatism la piciorul stâng.

”În urma apelului venit prin 112, iniţiat de unul dintre turişti, salvatorii montani au ajuns cu rapiditate la băiat, i-au acordat primul ajutor şi l-au coborât ulterior până la baza Salvamont Izvoare de unde va fi preluat de părinţi, aparţinătorii refuzând transportul la UPU”, a arătat sursa citată.

După încheierea acestei intervenţii, salvatorii montani rămân în apropierea bazei Salvamont, urmând să faă patrulări preventive în zonă, unde este un număr semnificativ de turişti ieşiţi pe munte.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.