Poliţiştii din Maramureş cercetează mai multe incidente în care este posibil să fi fost implicate arme, fără să existe persoane rănite. Unul dintre cazuri s-a petrecut la un semafor, fiind implicat un autoturism în care se aflau două persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 6 iunie, la ora 11.00, poliţiştii Serviciului, Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au fost sesizaţi direct de către un bărbat, de 42 de ani, din Baia Mare, despre faptul că, la data de 3 iunie a.c., la ora 01.31, persoane necunoscute au tras un proiectil în vitrina de sticlă a uşii de la magazinul pe care îl administrează. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că geamul uşii de acces în magazin prezintă un orificiu de aproximativ 2 mm”, anunţă, marţi, Poliţia Judeţeană Maramureş.

Sursa citată a precizat că, în urma verificării amănunţite a locului faptei, nu au fost identificate proiectile, fragmente de proiectil sau corpuri metalice.

”În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi uz de armă fără drept”, a mai transmis sursa citată.

De asemenea, luni seară, poliţiştii băimăreni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către un tânăr din Baia Mare, cu privire la faptul că, în timp ce aştepta în autoturismul personal, la semaforul intersectiei străzilor Piaţa Revoluţiei cu strada Culturii, persoane necunoscute au distrus prin spargere, geamul unei portiere, cu un corp dur de forma circulară.

”Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au identificat apelantul şi autoturismul în cauză şi au efectuat cercetarea la faţa locului. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere”, a mai transmis Poliţia.

Potrivit ziarmm.ro, în maşină se aflau două persoane care nu au fost rănite.

Una dintre persoane a povestit că s-a auzit un zgomot puternic, iar geamul era spart.

”Era o gaură în el ca şi cum ar fi fost glonţ, bilă, habar nu am. Atâta timp cât a spart geamul ăla şi mai ales că nu a tras de la un metru, arma nu a fost de jucărie. Putea să omoare pe cineva sau să desfigureze”, a declarat jurnaliştilor persoana implicată.

Aceasta a povestit, însă, că pe stradă nu se vedea nicio persoană.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.