Un incendiu cu mari degajări de fum se manifestă, joi, la un depozit de vopseluri şi materiale de contrucţii din judeţul Maramureş. A fost transmis mesaj RO-ALERT pentru populaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Baia Mare - incendiu magazin/depozit de vopseluri şi materiale de construcţii cu degajări mari de fum ce se manifestă pe o suprafaţă de aprox. 500-600 mp”, a transmis, joi, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. 
 
Pentru stingerea incendiului acţionează mai multe echipaje: 5 maşini stingere, 1 descarcerare şi 1 echipaj SMURD din cadrul ISU Maramureş. 
 
Totodată, în sprijinul pompierilor militari intervin 3 maşini de stingere din cadrul serviciilor private pentru situaţii de urgenţă.
 
Având în vedere degajările mari de fum, pentru protecţia comunităţilor din proximitate, a fost transmis mesaj prin sistemul RO-ALERT.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.