Un cetăţean ucrainean de 46 de ani, rătăcit în zona vârfului Bendreasca, judeţul Maramureş, a fost recuperat de salvamontişti. El era epuizat fizic şi foarte ud, fiindu-i oferite haine de schimb.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salvamontiştii şi poliţiştii de frontieră din Maramureş şi au intervenit, duminică, pentru găsirea şi ulterior extragerea unui cetăţean ucrainean în vârstă de 46 de ani, rătăcit în zona vârfului Bendreasca,

Bărbatul este insulino-dependent, avea toate medicamentele necesare cu el, dar era epuizat fizic.

”Odată găsit, acesta a refuzat un control mai amănunţit şi transportul cu ambulanţa. A fost îmbrăcat în haine uscate, întrucât era foarte ud, ulterior fiind preluat de Poliţia de frontieră”, au precizat salvamontuştii.

Aceştia anunţă că, din cauza cazurilor din ultima vreme şi a condiţiilor meteo, salvatorii montani au decis să ia haine de schimb pe care le recuperează ulterior de la autorităţile partenere.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.