Un bărbat a fost reţinut după ce a fost prins de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Maramureş în timp ce ridica de la o firmă de curierat peste şase kilograme de droguri, valoarea acestora fiind de aproximativ 43.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii cercetează un bărbat pentru comiterea infracţiunilor de complicitate la introducere în ţară de droguri de risc şi de mare risc şi trafic de droguri de risc şi mare risc.
 
"La data de 13 octombrie, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Maramureş împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Maramureş au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a suspectului, după ce acesta a ridicat de la o firmă de curierat un colet ce conţinea 6,16 kilograme cannabis şi 49,7 grame de substanţă ce conţine cocaină, în valoare de aproximativ 43.000 de euro”, se arată în comunicatul DIICOT.
 
Sursa citată menţionează că bărbatul a desfăşurat activităţi de comercializare de droguri de risc şi mare risc, provenite de pe teritoriul Spaniei, către consumatori din judeţul Maramureş. El a fost reţinut pentru 24 de ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.