Aproximativ zece persoane au fost implicate, duminică, într-o bătaie, în localitatea maramureşeană Vălenii Lăpuşului, în timpul scandalului fiind sparte geamurile unor autoturisme. O persoană a fost transportată la spital. Poliţiştii fac cercetări, iar zona este supravegheată împreună cu luptători de la SAS Maramureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Maramureş a anunţat, duminică seară, că poliţiştii din Târgu Lăpuş au fost sesizaţi prin apel la 112 că, în localitatea Vălenii Lăpuşului, are loc un scandal între mai multe persoane. 
 
Astfel, poiţiştii au constatat că a avut loc un conflict spontan între aproximativ 10 persoane, care s-au lovit unele pe altele şi au spart geamurile a două autoturisme.
 
Poliţiştii au intervenit pentru a aplana conflictul, iar 13 persoane au fost duse la sediul poliţiei Târgu Lăpuş pentru audieri şi stabilirea participaţiei la comiterea faptelor.
 
În urma conflictului, o persoana a fost transportată de către un echipaj SMURD la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 
 
Poliţiştii fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe, încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. 
 
”Totodată, pentru prevenirea sau escaladarea faptelor antisociale în zonă, la faţa locului a fost solicitat în sprijin un echipaj din cadrul S.A.S. Maramureş, în vederea monitorizării zonei împreună cu un echipaj din cadrul Secţiei Suciu de Sus”, a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.