Luptătorul Mircea Ursu, poreclit „Samson” sau „Bodyguardul lui Dumnezeu” a fost arestat preventiv, vineri, în dosarul în care este acuzat că l-ar fi ameninţat pe Eduard Irimia, organizatorul galei Superkombat să îl promoveze la concursuri, show-uri televizate şi gale sportive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia arestării preventive a fost luată de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 şi nu este definitivă însă este executorie astfel că Ursu va sta în arest preventiv până la o eventuală contestaţie.

Din cercetările pe care le-au făcut poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale a reieşit că Mircea Ursu (35 de ani), ar fi ameninţat şi constrâns un organizator de competiţii sportive să îl promoveze la concursuri, show-uri televizate şi gale sportive, pentru a dobândi foloase patrimoniale necuvenite, arată Poliţia Română.

Mircea Ursu mai este cercetat şi pentru că alături de un prieten de-al său, Cosmin Mihai Gâscă (27 de ani), ar fi ameninţat şi constrâns pe Vasile Constantin, administratorul restaurantului Casa Snagovenilor să îi angajeze ca agenţi de pază.

În urma percheziţiilor făcute, joi dimineaţă, au fost ridicate 11 săbii şi două pistoale cu gaz, arme de foc supuse autorizării, iar Mircea Ursu şi Cosmin Mihai Gâscă au fost reţinuţi. 

Dosarul penal în care poliţiştii fac cercetări a fost deschis pentru şantaj, ameninţare şi port fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizare, fapte comise în perioada 2014 - 2016.

„În acelaşi dosar, cel în cauză este cercetat şi pentru port fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, după ce a fost depistat în trafic, pe autostrada A1, având în autoturism arme albe, precum şi arme şi muniţie neletale din categoria celor supuse autorizări”, a arătat Poliţia Română.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.