Un lup crescut în captivitate a fost descoperit, marţi, pe aleile din Parcul “Nicolae Romanescu” din Craiova, de o angajată a Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL), care a crezut iniţial că este vorba despre un animal din grădina zoologică amenajată în parc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Angajata RAADPFL Craiova făcea curăţenie pe aleile din Parcul “Nicolae Romanescu”, iar la un moment dat a observat lupul.

Femeia şi-a alertat colegii, crezând că unul dintre lupii din grădina zoologică amenajată în parc a reuşit să scape.

”S-au numărat lupii crescuţi în spaţiile din parc şi s-a observat că erau toţi. La un moment dat, atras de lupii noştri, şi-a făcut apariţia animalul lângă spaţiile unde este amenajată grădina zoologică. A fost prins, tratat, deparazitat şi închis separat până ce va fi consultat de medic. Este vorba despre un lup pur, care avea şi o zgardă la gât”, a delarat pentru News.ro Aurelia Filip, directorul RAADPFL Craiova.

Conform sursei citate, animalul era prietenos, semn că acesta este obişnuit cu prezenţa oamenilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.