O serie de lucrări de reparaţii se desfăşoară, în aceste zile, pe Autostrada A1 Sebeş - Sibiu, pe diferite tronsoane din judeţele Alba şi Sibiu, astfel că traficul este restricţionat pe unele porţiuni, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Alba, până joi, la ora 16.00, pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sebeş - Sibiu se fac unele lucrări la partea carosabilă (reparaţii rosturi de dilataţie) la kilometrul 306+600 de metri. Din acest motiv, vor fi afectate banda de urgenţă şi banda numărul unu. 

Totodată, în judeţul Sibiu, până vineri, la ora 16.00, pe autostrada A1 Sibiu - Sebeş se desfăşoară anumite lucrări la partea carosabilă (înlocuire rosturi de dilataţie), astfel: pe sensul către Sebeş, lucrări pe tronsonul kilometric 282-283 (fiind afectate banda de urgenţă şi banda numărul unu); pe sensul către Sibiu, lucrări pe tronsonul kilometric 284-283 (fiind afectată banda numărul doi). 

Pentru reducerea riscului de accidente, şoferii sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să se asigure în mod corespunzător înainte de schimbarea benzii de circulaţie şi să semnalizeze din timp această intenţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.