Locatarii unui bloc din Câmpulung au fost evacuaţi de urgenţă, sâmbătă dimineaţă, după ce dormitorul unuia dintre apartamente a luat foc, iar casa scării a fost inundată cu fum dens, două persoane intoxicate cu fum fiind duse la spital. Pompierii sosiţi la faţa locului au stins incendiul şi au constatat că acesta a fost provocat de o lumânare uitată aprinsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Mădălina Epure, sâmbătă dimineaţă, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unui apartament dintr-un bloc situat pe cel mai mare bulevard din oraşul Câmpulung, judeţul Piteşti.

Oamenii din bloc au alertat autorităţile după ce casa scării a fost inundată cu fum dens.

La sosirea pompierilor, cei mai mulţi dintre locatari se autoevacuaseră, echipajele ISU scoţând din casă o singură persoană.

Pompierii au stins focul înainte ca acesta să se extindă la apartamentele învecinate şi au stabilit că acesta a fost provocat de o lumânare uitată aprinsă într-un dormitor.

În urma incendiului, două persoane au suferit o uşoară intoxicaţie cu fum, fiind duse la spital de către chipajele SMURD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.