Jandarmii şi vânătorii din Vrancea intervin, duminică după-amiază, pentru salvarea unui pui de urs care este prins într-un laţ, în pădure, în zona comunei Dumitreşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Jandarmeriei Vrancea, duminică, printr-un apel la 112 s-a anunţat că un pui de urs este prins într-un laţ si are nevoie de ajutor.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat în comuna Dumitreşti, satul Motnău, fiind identificat locul în care puiul de urs se zbate în laţ.

În zonă s-au dispus măsuri de delimitare a perimetrului şi restricţionare a accesului persoanelor, până la sosirea specialiştilor care vor tranchiliza animalul, conform procedurilor. Ulterior, jandarmii şi vânătorii vor elibera puiul de urs din laţ şi fie îi vor da drumul în pădure, fie, dacă este rănit, îi vor acorda îngrijiri medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.