Jandarmeria a transmis, sâmbătă, precizări cu privire la incidentul în urma căruia Gelu Voican Voiculescu a fost rănit, afirmând că acţiunea de lovire a fost constatată după ce persoana agresată a fost izolată şi a început să sângereze. Între timp, bărbatul care l-a lovit a părăsit piaţa, iar jandarmii au făcut publică imaginea acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acţiunea de lovire a fost constatată după ce persoana agresată a fost izolată şi a început să sângereze, timp în care, cel care a lovit părăsise deja zona. În urma vizionării filmărilor efectuate la faţa locului, au fost stabilite semnalmentele persoanei care a agresat cu un baston ortopedic, aceasta fiind o persoană în vârstă, de aproximativ 65 de ani, nefiind cunoscută cu antecedente la adunările publice”, a transmis, sâmbătă, Jandarmeria.

Sursa citată a precizat că semnalmentele au fost transmise forţelor de ordine, în vederea identificării.

De asemenea, filmările efectuate la faţa locului au fost puse la dispoziţia organelor de cercetare.

Jandarmii au transmis, de asemenea, fotografia persoanei suspectate că l-ar fi lovit pe Gelu Voican Voiculescu.

Gelu Voican-Voiculescu, fost vicepremier în Guvernul provizoriu Petre Roman, a fost huiduit şi lovit, sâmbătă, la manifestările dedicate Revoluţiei desfăşurate în Piaţa Universităţii din Bucureşti,

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.