Un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov a fost prins de procurorii DIICOT în timp ce ridica un colet sosit din străinătate în care se afla cocaină în valoare de 15.000 de euro. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Tribunalul Militar Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Covasna au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a lui Ovidiu Gavriluţ,  subofiţer în cadrul  Inspectoratul  de  Jandarmi  Judeţean Braşov,  pentru săvârşirea  infracţiunilor  de  introducere în ţară, fără drept, de droguri de mare risc şi  trafic de droguri de mare risc.

Astfel, la data de 17 decembrie 2018, procurorii  DIICOT – Biroul Teritorial Covasna împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna l-au surprins în flagrant,  pe raza municipiului Braşov, pe Ovidiu Gavriluţ, în timp ce ridica, de la un transportator privat, un colet livrat prin intermediul unei firme de transport internaţional.

Cu ocazia controlului coletului, au fost descoperite, disimulate într-un ambalaj de patiserie, 70 de grame de cocaină fără aditivi, valoarea de piaţă a acesteia fiind estimată la suma de 15.000 de euro.

La data de 18 decembrie,  Tribunalul Militar Cluj a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov au anunţat faptul că Ovidiu Gavriluţ este subofiţer în cadrul instituţiei din luna noiembrie 2018.

“Referitor la faptele pentru care a fost arestat preventiv,  menţionăm că nu aveam cunoştinţă despre acestea, însă instituţia noastră va pune la dispoziţia organelor abilitate absolut tot ceea ce este necesar pentru soluţionarea cauzei. După rezolvarea  contestaţiei făcută de acesta la măsura arestării preventive pe 30 de zile, va fi suspendat din funcţie până la soluţionarea cauzei”, au precizat reprezentanţii IJJ Braşov.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.