Toate cele opt persoane care au fost rănite, joi dimineaţă, în accidentul produs pe DN 6 în judeţul Teleorman sunt conştiente şi stabile hemodinamic, dar prezintă multiple traumatisme. Două dintre victime vor fi transportate la spitale din Bucureşti, una dintre ele fiind preluată de elicopterul SMURD, restul urmând a ajunge la spitale din Alexandria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISU Teleorman, toate cele opt persoane rănite în accidentul produs, joi dimineaţă, pe DN 6 sunt conştiente şi stabile hemodinamic, dar prezintă multiple traumatisme. 

”Medicul de pe elicopter a coordonat operaţiunile medicale şi a asigurat triajul persoanelor rănite”, au precizat reprezentanţii ISU Teleorman. 

Potrivit acestora, două dintre victime vor ajunge la spitale din Bucureşti, una diind preluată de elicopterul SMURD. Restul pacienţilor au ajuns sau sunt în drum spre spitale din Alexandria. 

În accident a decedat şoferul autoturismului. 

Deocamdată, ISU nu a centralizat toate datele cu privire la vârstele pacienţilor implicaţi în accident. 

Cauza accidentului urmeaza a fi stabilită de Politie, în urma cercetărilor. 
 
În continuare traficul rutier pe DN 6 este complet blocat. 
 
Autorităţile din Teleorman au activat, joi, Planul Roşu de intervenţie după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit frontal în zona localităţii Bujoreni. În microbuz se aflau 12 persoane. 
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.