Patru persoane - doi adulţi şi doi copii - au murit în urma accidentului produs în judeţul Olt şi în care au fost implicate un TIR şi două autoturisme, iar alte două au fost rănite, una dintre acestea - un bărbat cu traumatism cranio-cerebral - fiind transportată în comă la spital, au spus reprezentanţii ISU Olt. Iniţial, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova spunea că în accident şi-au pierdut viaţa cinci oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt au declarat că patru persoane aflate într-un autoturism Ford implicat în accidentul de pe DN 65 au murit. Este vorba despre o femeie de 32 ani, un bărbat de 38 de ani, precum şi doi copii - un băieţel şi o fetiţă - a căror vârstă nu a fost încă stabilită.

Conform sursei citate, un bărbat de 63 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, a fost transportat în comă la Spitalul Judeţean Slatina.

Totodată, la unitatea medicală a ajuns şi şoferul autotrenului, în vârstă de 30 ani, din localitatea Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa.

Iniţial, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, Cristina Geormăneanu, declara că în accident şi-au pierdut viaţa cinci oameni.

"Echipajul SMURD de pe elicopter se întorcea din misiune de la Bucureşti. A aterizat să acorde îngrijiri medicale victimelor aflate în stop cardio-respirator. Din păcate, nu au funcţionat manevrele de resuscitare. Sunt cinci persoane decedate la faţa locului. Şoferul autotrenului are mai multe leziuni”, spunea Cristina Geormăneanu.

Accidentul s-a produs pe DN 65, în localitatea Bobiceşti, Pădurea Saru, fiind implicate un TIR şi două autoturisme înmatriculate în judeţul Dolj.

Cauza probabilă a producerii accidentului a fost explozia unui cauciuc al autotrenului. Şoferul TIR-ului ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu cele două autoturisme, potrivit poliţiştilor. 

 

Accidentul s-a produs pe DN 65, în localitatea Bobiceşti, Pădurea Saru, fiind implicate un TIR şi două autoturisme.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.