Un autoturism a luat foc astăzi, în jurul prânzului, la km 24 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre Capitală. Conducătorul auto şi-a dat seama că maşina are o problemă, a oprit pe banda de urgenţă şi a coborât imediat, anunţă ISU Giurgiu. Cel mai probabil evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
 
 
”Un autoturism a luat foc astăzi, în jurul prânzului, la km 24 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală. Conducătorul auto şi-a dat seama că maşina are o problemă, a oprit pe banda de urgenţă şi a coborât imediat. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă”, anunţă ISU Giurgiu pe Facebook. 
 
”Aceştia au constatat faptul că incendiul se manifesta la nivelul compartimentului motor, cu flacără şi degajări de fum. Autoturismul a fost distrus în proporţie de 75%. Cel mai probabil evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit”, mai arată Inspectoratul Judeţean de Urgenţă/ 
 
ISU recomandă, pentru a preveni incendiile auto, respectarea următoarelor măsuri: verificaţi instalaţia electrică; asiguraţi-vă că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate; verificaţi dacă apar eventuale scurgeri de carburanţi sau lubrifianţi; nu faceţi improvizaţii la instalaţia electrică; verificaţi perioada de valabilitate a stingătorului din autovehicul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.