Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că au intervenit, în urma furtunii de luni seară, pentru a degaja şase copaci căzuţi în Capitală şi un stâlp prăbuşit pe o maşină, în Jilava. Doi pietoni au fost răniţi după căderea unui astfel de copac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că au intervenit, luni seară, pentru degajarea a şase copaci căzuţi (trei pe autoturisme şi trei pe stradă), în Bucureşti, a unui stâlp căzut pe un autoturism în Jilava, Ilfov.

Astfel, pe strada Mircea Vulcănescu, un copac a căzut pe un autoturism, iar doi pietoni au fost răniţi, fiind conştienţi şi dorind să fie transportaţi la spital.

De asemenea, ISU Bucureşti-Ilfov a intervenit oentru degajarea unor elemente de construcţie de pe un bloc.

Luni seară, municipiul Bucureşti şi anumite zone din judeţele Ialomiţa, Ilfov şi Călăraşi s-au aflat sub atenţionare Cod portocaliu privind averse torenţiale, grindină, vijelie şi frecvente descărcări electrice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.