Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au avut, vineri seară, 50 de intervenţii după ce, din cauza vântului puternic, 12 copaci au căzut, iar mai multe table au fost desprinse de pe acoperişuri. Ca urmare, au fost avariate zece autoturisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că, între orele 16.00-20.30, au fost gestionate 50 de intervenţii ca urmare a fenomenelor meteo din Bucureşti şi Ilfov, 44 dintre acestea fiind în Bucureşti şi şase în Ilfov.

Astfel, au fost avariate zece autoturisme. Din cauza vântului, au căzut 12 copaci, au fost desprinse 19 table, opt cabluri rupte, patru stâlpi căzuţi şi şapte panouri publicitare desprinse.

Pe bulevardul Ion Mihalache, un pom a căzut pe carosabil şi pe şinele de tramvai, o situaţie similară fiind pe bulevardul Mărăşti. Pe Aleea  Obcina Mică, un pom a căzut pe patru autoturisme, iar pe bulevardul 1 Decembrie 1918 s-a intervenit pentru îndepărtarea unor table desprinse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.