Poliţia Judeţeană Arad a precizat, miercuri, în contextul informaţiilor potrivit cărora fiul lui Gheorghe Dincă ar fi plecat din ţară, că Dan Gheorghe Dincă a respectat termenii controlului judiciar, inclusiv interdicţia de a părăsi ţara. El a fost văzut în această dimineaţă în localitatea Ineu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Biroul de Presă al Poliţiei Judeţene Arad a transmis, cu privire la informaţiile apărute în mass-media, că Gheorghe Daniel Dincă se află în acest moment sub control judiciar, dispus de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5 Bucureşti, acesta fiind obligat să se prezinte la sediul Poliţiei Oraş Ineu la date stabilite.
 
"Una din interdicţiile dispuse prin măsura controlului judiciar este aceea de a nu părăsi ţara, măsură care până la această dată a fost respectată, acesta fiind văzut în această dimineaţă pe raza localităţii Ineu atât de membri ai comunităţii cât şi de poliţişti", arată sursa citată.

Fiul lui Gheorghe Dincă este urmărit penal de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, pentru două infracţiuni de loviri şi alte violenţe, după ce a agresat jurnalişti. Una dintre victime a avut nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

”Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti au dispus la data de 20.12.2019 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Dincă Gheorghe Daniel sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 1 C.p. şi art. 193 alin. 2 din C.p., ambele cu aplic. art. 38 alin. 1 C.p. (două persoane vătămate), acuzaţiile fiind aduse la cunoştinţa inculpatului, în temeiul art. 309 C.p.p”, a transmis, în 20 decembrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.

Potrivit procurorilor, în 17.12.2019, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau în spatele Ministerului Comunicatiilor şi Societăţii Informaţionale din Bucureşti, inculpatul Dincă Gheorghe Daniel ar fi agresat fizic două persoane, lovindu-le în zona capului. Una dintre victime a avut nevoie de2-3 zile de îngrijiri medicale.

”În cauză faţă de inculpatul Dincă Gheorghe Daniel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile”, au mai transmis procurorii.

Mai mulţi jurnalişti au fost agresaţi atunci de fiul lui Gheorghe Dincă, la ieşirea de la CNA. După comiterea faptei, bărbatul a dispărut, fiind găsit de poliţişti câteva ore mai târziu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.