Mai multe zone din judeţele Prahova, Argeş şi Vâlcea au fost afectate, joi seară, de inundaţii produse în urma ploilor torenţiale. În Prahova, în apropierea municipiului Câmpina, un om a fost luat de viitură, fiind salvat de către echipajele de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Precipitaţii abundente au provocat inundaţii în mai multe judeţe din sudul ţării. În Prahova, oraşele Câmpina şi Mizil au fost afecatte de inundaţii, pompieiri fiind solicitaţi să intervină cu motopompe pentru evacuarea apei din mai multe gospodării.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că o situaţie deosebită s-a înregistrat în apropiere de Câmpina, unde un om a fost luat de o viitură. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit de către pompieri. el este conştient şi primeşte îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD.

Tot în judeţul Prahova, în satul Bobolia, trei autoturisme au fost luate de ape, însă nimeni nu a fost rănit, iar viitura care a venit cu putere a rupt conducta care asigură alimentarea cu gaze în satul Pietrişu, comuna Poiana Câmpina.

Şi în judeţul Argeş  mai multe zone au fost inundate. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei dintr-o locuinţă în comuna Sălătrucu, dar şi în cartierul Prundu şi pe strada Banat din municipiul Piteşti.

În judeţul Vâlcea au fost inundaţii la Râmnicu Vâlcea şi la Călimăneşti.

În zona maternităţii din Râmnicu Vâlcea, două persoane au rămas blocate într-un autoturism din cauza inundaţiilor, fiind ajutate de către echipajele ISU să iasă din maşină. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.