Pompierii intervin, duminică, în Alba-Iulia, pentru îndepărtarea efectelor inundaţiilor în mai multe zone din oraş. Peste o sută de apeluri la 112 au fost înregistrate în ultimele ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii militari din cadrul ISU Alba acţionează pe raza municipiului Alba Iulia, începând din această dimineaţă pentru înlăturarea efectelor negative cauzate de situaţia meteorologică severă (inundaţii). Până la momentul actual sunt peste 100 de solicitări telefonice pe Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 de la diverşi operatori economici sau proprietari privaţi care au fost afectati de inundaţii”, a transmis, duminică, ISU Alba.

În zonele inundate au fost dislocate numeroase autospeciale, dar şi 14 motopompe transportabile şi 4 motopompe remorcabile.

Fortele ISU Alba acţionează în mai multe zne din oraş pentru extragerea apei din gospodării, operatori economici şi decolmatarea zonelor afectate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.