Un bărbat de 25 de ani care mergea pe şosea, la Cluj-Napoca, şi care a devenit agitat şi agresiv cu echipajul format dintr-un poliţist şi un jandarm care a ajuns acolo a fost imobilizat şi încătuşat, pentru a fi dus la Poliţie. Ulterior, el a fost transportat la o unitate medicală. În timpul intervenţiei, poliţistul ar fi fost agresat de bărbat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 16.40, o persoană sesiza prin intermediul unui apel la SNUAU 112 faptul că a observat pe strada Sarmisegetusa din municipiul Cluj-Napoca un bărbat care se deplasează pe partea carosabilă a drumului public, posibil într-un pericol sau în necesitatea de a primi ajutor specializat”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.
 
Un echipaj mixt din cadrul Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca şi al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, direcţionat pentru a interveni, l-a identificat pe bărbat, care la scurt timp a devenit agitat, agresiv verbal, aducând injurii acestuia, fiind astfel necesară imobilizarea şi ulterior încătuşarea acestuia, iar apoi conducerea la sediul unităţii de poliţie.
 
Potrivit sursei citate, în cele din urmă, bărbatul de 25 de ani a fost transportat de un echipaj medical la o unitate de specialitate.
 
”Toate aspectele constatate în cauză urmează a fi transmise unităţii de parchet înspre analiză şi competentă soluţionare, întrucât în timpul intervenţiei, agentul de poliţie ar fi fost agresat de către bărbat”, a precizat IPJ Cluj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.