Salvamontiştii din Hunedoara intervin, sâmbătă seară, pentru salvarea unui grup de turişti blocat pe versantul nordic al Vârfului Retezat. O femeie a alunecat şi a suferit un traumatism cranio-cerebral, salvatorii reuşind să ajungă la ea şi să înceapă coborârea. Un alt turist a rpmas blocat într-o zonă înzăpezită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Salvamont Hunedoara, se intervine pentru salvarea unui grup de turişti blocat într-o zonă de abrupt, undeva pe verasantul nordic al Vârfului  Retezat.

”O turistă din grup a alunecat pe un jgheab înzăpezit, suferind un traumatism cranio-cerebral, iar unul din turişti a rămas blocat în abrupt pe jgheabul înzăpezit... Una din echipele de salvatori montani a Serviciului Salvamont a Consiliului Judeţean Salvamont a început coborârea în siguranţă a turistei  accidentate, iar o altă echipă a purces la căutarea, localizarea şi coborârea asistată a turistului blocat în abrupt”, a arătat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.