Pompierii din judeţul Neamţ au intervenit, joi, pentru evacuarea fumului din sediul Poliţiei Roman, care a fost produs în urma unui scurtcircuit la panoul de comandă de la un boiler. 45 de persoane au ieşit din clădire şi nu au fost persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a transmis, că joi, în jurul orei 10.20, pompierii au intervenit pentru evacuarea fumului de la subsolul unei clădiri ce aparţine IPJ Neamţ, mai exact sediul Poliţiei din Roman.
 
"Degajarea de fum s-a produs ca urmare a unui scurtcircut electric la panoul de comandă a unui boiler pentru încălzirea apei. Până la sosirea pompierilor aproximativ 45 de persoane s-au autoevacuat din clădire. Un angajat al IPJ a intervenit cu un stingător pană la sosirea forţelor de intervenţie”, a anunţat ISU Neamţ. 
 
Potrivit sursei citate, nu s-au înregistrat victime.
 
Poliţia Judeţeană Neamţ a precizat că au fost inundate cu fum casa scării şi holul de la parter al unităţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.