Pompierii de la Detaşamentul Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, au intervenit, luni, pentru a salva un câine nevăzător, care căzuse într-un lac de agrement din localitatea Mihai Vodă. Câinele a fost redat stăpânului său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), pompierii din Giurgiu au avut, luni, o misiune de salvare a unui câine, în localitatea Mihai Vodă.
 
FOTO: ISU Giurgiu
FOTO: ISU Giurgiu
 
Slash, un Saint-Bernard nevăzător, a căzut în apa unui lac de agrement, cel mai probabil după ce nu şi-a dat seama că se află pe malul abrupt al acestuia.
 
"Deşi era foarte speriat de ceea ce i se întâmplă, acesta a avut încredere în pompierii care au coborât pentru a-l scoate din apă şi s-a ghidat după vocea lor până când a ajuns într-un loc în care s-a simţit în siguranţă. În cel mai scurt timp, câinele a ajuns la stăpânul său, care a urmărit cu sufletul la gură întreaga acţiune de salvare", arată IGSU.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.