Centrul Infotrafic anunţă, miercuri seară, situaţia drumurilor închise din cauza zăpezii la ora 22.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Infotrafic, din cauza zăpezii depuse pe carosabil, a vizibilităţii reduse, ca măsură de siguranţă a participanţilor la trafic, circulaţia este închisă pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

- toate drumurile publice din afara localităţilor din judeţele Botoşani şi Iaşi;

- DN 15D Roman - Piatra Neamţ, judeţul Neamţ.

Drumuri naţionale cu circulaţie restricţionată pentru auto cu masa mai mare de 7,5 tone:

- DN 2F Secuieni – Tisa-Silvestri, judeţul Bacău;

- DN 2 Bacău – Hârleşti, judeţul Bacău;

- DN 2 Secuienii Noi – Nisiporeşti, judeţul Neamţ.

”Se circulă îngreunat, în condiţii de ninsoare abundentă, viscolită, pe mai multe artere rutiere din judeţele Bacău, Suceava şi Vaslui. Recomandăm conducătorilor auto să evite deplasările care nu sunt urgente, să respecte restricţiile impuse de autorităţi pentru protejarea vieţii, să se intereseze de starea carosabilului înainte de a porni în călătorie şi să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, au transmis poliţiştii.

În judeţele Iaşi şi Botoşani este cod rpşu de insori şi viscol. Judeţul Vaslui şi zona joasă a judeţelor Suceava, Neamţ şi Bacău sunt sub avertizare cor portocaliu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.