Centrul Infotrafic anunţă că, luni, sunt coloane de autoturisme la intrarea în Bucureşti, dinspre autostrăzi. Pe A1 coloana se întinde pe 7 kilometri, iar pe Autostrada Soarelui coloana are trei kilometri. Este, de asemenea, aglomeraţie pe mai multe drumuri naţionale, în special pe Valea Prahovei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic anunţă că, luni, la ora 19.00, din cauza numărului mare de autovehicule, în continuare se circulă în condiţii de aglomeraţie pe anumite tronsoane de drumuri naţionale, pe sensul de mers către Bucureşti. 

Este aglomeraţie pe DN1, între Predeal şi Buşteni, respectiv Posada şi Comarnic; pe DN1A, între Vălenii de Munte şi Făgetu; pe DN2 Focşani - Goleşti şi Aliceni - Buzău; pe DN3, între Brăneşti şi Pantelimon; pe DN6, între Mihăileşti şi Prunaru; pe DN7 Piteşti - Morăreşti şi centura mun. Râmnicu Vâlcea şi pe DN65, între Lunca Corbului şi Albota.

De asemenea, valori ridicate de trafic sunt şi pe cele două autostrăzi, la intrarea în Capitală, pe A1 Bucureşti - Piteşti, coloana formată fiind de circa 7 kilometri, iar pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe o distanţă de aproximativ 3 kilometri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.