Centrul Infotrafic anunţă că, duminică, este aglomeraţie pe DN 1, între Predeal şi Sinaia, dar şi pe diferite sectoare de pe DN 73, în timp ce pe restul şoselelor de viteză valorile de trafic sunt normale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic anunţă că, duminică, traficul este intens pe DN 1, între Predeal şi Sinaia, pe direcţia Braşov - Bucureşti. 

De asemenea, este aglomeraţie pe DN 73, în staţiunea Bran, pe sensul de deplasare Moeciu de Jos - Râşnov, precum şi în Tohanu Nou, pe sensul de mers opus.

”Pe restul şoselelor de viteză nu sunt momentan probleme semnificative de fluenţă”, anunţă Infotrafic. 

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu efectueze depăşiri ricante, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.