Un bărbat care şi-a dat foc şi i-a dat foc şi concubinei sale într-un impbil din Sectorul 5 al Capitalei a ajuns la spital cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. Femeia are arsuri pe 12% din corp, iar mama sa, care a încercat să o salveze, pe 6% din corp. Poliţiştii de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliîiei Capitalei şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au declanşat o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Joi, poliţiştii au fost sesizaţi prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 5, trei persoane ar fi fost incendiate.
 
”Poliţiştii care s-au deplasat cu operativitate la adresă au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificate două femei şi un bărbat, cărora echipaje ale ambulanţei le acordau îngrijiri medicale. Din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma unor divergenţe verbale, bărbatul în vărstă de 64 de ani ar fi aruncat atât asupra sa, cât şi asupra fostei concubine o substanţă inflamabilă, după care ar fi aprins o sursă de foc. Ulterior, mama femeii a suferit, de asemenea, arsuri la nivelul corpului, în timp ce a intervenit pentru a stinge incendiul”, a relatat Poliţia.
 
Bărbatul este internat la Spitalul floreasca din Capitală, în stare foarte gravă, cu arsuri pe mai mult de 90% din suprafaţa corpului. concubina sa, în vârstă de 46 de ani , este internată la Spitalul Bagdasar Arseni, cu arsuri 12 - 15% din corp. Mama femeii, care a intervenit pentru a o salva, are arsuri de gradul 2 la nivelul braţelor, reprezentând aproximativ 6% din suprafaţa corpului, iar starea sa generală este bună.
Cercetările în acest caz au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.