Un poliţist a fost rănit uşor în timpul unei intervenţii în sectorul 1 al Capitalei, unde mai multe persoane tulburau liniştea publică, Parchetul deschizând un dosar pentru ultraj în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, în jurul orei 02:45, Secţia 5 Poliţie a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1 mai multe persoane tulbură liniştea publică. La faţa locului s-au deplasat echipaje de  poliţie care au identificat doi bărbaţi  de 31 şi 40 de ani. La momentul legitimării bărbaţii au  devenit agresivi fizic şi verbal la adresa poliţiştilor, motiv pentru care s-a recurs la imobilizarea acestora”, anunţă Poliţia Capitalei.
 În urma acestui incident un poliţist a fost rănit uşor.
Persoanele implicate în scandal au fost duse la secţia de poliţie, iar cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracţiunea de ultraj.
 
Conform poliţştilor, bărbatul de 31 de ani a fost transportat, fără utilizarea vreunui mijloc de imobilizare. la o unitate sanitară, având în vedere faptul că a acuzat  anumite probleme medicale.
 
De asemenea, a fost solicitat echipaj de prim ajutor şi pentru poliţistul care a fost rănit la braţ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.